Volg ons

 

U slaat uw bal over een heuveltje met daarachter een waterhindernis waar de bal misschien in terecht gekomen is. Daar aangekomen kunt u uw bal niet meer vinden. Wat zijn uw mogelijkheden?

U heeft maar één mogelijkheid: U moet terug naar de plek waar u uw bal geslagen heeft onder regel 27-1 (Verloren bal) en u krijgt een strafslag. Het is niet “bekend of praktisch zeker” dat uw bal de waterhindernis is ingegaan en daarom mag u Regel 26 niet toepassen.

Klik hier voor de golfregels
Klik hier voor uitgebreide uitleg van alle golfregels inclusief de
decisions
.
Op- en aanmerkingen zien we graag tegemoet via hareco@golfmaasduinen.nl