Volg ons

Maandbeker 2018.

2 april 2018

07 oktober

vandaag wordt de laatste keer in dit seizoen om de maandbeker gespeeld. Wie na deze wedstrijd de best of 4 heeft, mag de beker in zijn of haar bezit houden. Er zijn twee bekers: een in de categorie strokeplay en een in de categorie stableford. Inschrijven kan nu al via de site. Uiteraard is er na afloop weer soep met vers stokbrood (€3,00).

02 september

Zondag 02 september werd voor de zesde keer in dit seizoen om de maandbeker gespeeld. In de categorie Strokeplay won Nol Jacobs de beker, terwijl Ben Janssen in de categorie Stableford de beker wist binnen te halen. Van harte gefeliciteerd Nol en Ben.

05 augustus.

Op zondag 05 augustus werd de vijfde wedstrijd voor de maandbeker gespeeld. Er was grote belangstelling en het weer was voortreffelijk, onder andere omdat het starttijdstip vervroegd was naar 09.30 in verband met de verwachte hitte later op de dag. Vandaag is in de categorie strokeplay Daniël van der Tier de winnaar van de maandbeker en Marion Jacobs verwierf in de categorie stableford de maandbeker. Beiden van harte gefeliciteerd.

 

01 juli.

Zondag 01 juli speelden we al weer voor de vierde keer om de maandbeker. De belangstelling was iets minder dan vorige keren. Mogelijk door de eerste vakanties. In de categorie strokeplay wist Peter van t Hof de beker te bemachtigen. Toen kon zijn vrouw natuurlijk niet achter blijven. Dolly van het Hof veroverde de beker in de categorie stableford. Dat wordt zilver poetsen deze maand bij de familie. Hartelijk gefeliciteerd met deze mooie prestatie.

03 juni.

Vandaag, zondag 3 juni, hebben we weer een fantastische en druk bezochte wedstrijd gespeeld om de maandbeker. Ook nu weer was het weer prima. Vandaag was in de categorie Strokeplay Wiel Janssen degene die als winnaar met de beker naar huis mocht. In de categorie Stableford was Ben Janssen degene die met de eer ging strijken. Beide heren worden van harte gefeliciteerd.

06 mei.

Op zondag 6 mei werd de tweede wedstrijd gespeeld om de maandbeker. Het was een druk bezochte en gezellige middag. Het weer was ons goed gezind. Vandaag kwam in de categorie strokeplay (opnieuw) Jeu Craenmehr als winnaar uit de bus. In de categorie stableford ging Linda Kurstjens met de maandbeker naar huis. Gefeliciteerd. 

08 april.

Op zondag 8 april werd de eerste wedstrijd gespeeld om de maandbeker 2018. Het was een druk bezochte wedstrijd en het weer was ons goed gezind. Er werd in twee categorieën gespeeld. De winnaar van de maandbeker april 2018 in de categorie strokeplay was Jeu Craenmehr en in de categorie stableford Frank Kurstjens. Gefeliciteerd.