Volg ons

Maandbeker 2018

2 april 2018

05 augustus.

Zondag 05 augustus spelen we al weer voor de vijfde keer om de maandbeker. Aanvang 13.30 uur. Na afloop is er de mogelijkheid om weer van een lekkere soep(Chinese Tomatensoep) met stokbrood te genieten, tegen de geringe vergoeding van € 3,00. Inschrijven kan nu al via de site, of middels info@golfmaasduinen.nl (gastspelers), onder vermelding van naam, telefoonnummer en handicap.

01 juli.

Zondag 01 juli speelden we al weer voor de vierde keer om de maandbeker. De belangstelling was iets minder dan vorige keren. Mogelijk door de eerste vakanties. In de categorie strokeplay wist Peter van t Hof de beker te bemachtigen. Toen kon zijn vrouw natuurlijk niet achter blijven. Dolly van het Hof veroverde de beker in de categorie stableford. Dat wordt zilver poetsen deze maand bij de familie. Hartelijk gefeliciteerd met deze mooie prestatie.

03 juni.

Vandaag, zondag 3 juni, hebben we weer een fantastische en druk bezochte wedstrijd gespeeld om de maandbeker. Ook nu weer was het weer prima. Vandaag was in de categorie Strokeplay Wiel Janssen degene die als winnaar met de beker naar huis mocht. In de categorie Stableford was Ben Janssen degene die met de eer ging strijken. Beide heren worden van harte gefeliciteerd.

06 mei.

Op zondag 6 mei werd de tweede wedstrijd gespeeld om de maandbeker. Het was een druk bezochte en gezellige middag. Het weer was ons goed gezind. Vandaag kwam in de categorie strokeplay (opnieuw) Jeu Craenmehr als winnaar uit de bus. In de categorie stableford ging Linda Kurstjens met de maandbeker naar huis. Gefeliciteerd. 

08 april.

Op zondag 8 april werd de eerste wedstrijd gespeeld om de maandbeker 2018. Het was een druk bezochte wedstrijd en het weer was ons goed gezind. Er werd in twee categorieën gespeeld. De winnaar van de maandbeker april 2018 in de categorie strokeplay was Jeu Craenmehr en in de categorie stableford Frank Kurstjens. Gefeliciteerd.