Volg ons

03 juni.

De derde wedstrijd om de maandbeker wordt gespeeld op zondag 3 juni aanstaande. Aanvang 13.30 uur. Na afloop is er weer een kleinigheid te eten, tegen een geringe vergoeding. Deze maand bieden we een quiche aan (€ 3,95). Inschrijven kan nu al via de site, of gastspelers middels een mail aan info@golfmaasduinen.nl onder vermelding van naam, handicap en eventueel NGF nummer.

 

06 mei.

Op zondag 6 mei werd de tweede wedstrijd gespeeld om de maandbeker. Ook nu weer was de deelname prima en het weer was ons eveneens goed gezind. Opnieuw ging Jeu Craenmehr deze maand met de maandbeker in de categorie strokeplay naar huis en Linda Kurstjens was de gelukkige winnares binnen de categorie stableford. Gefeliciteerd.

 

08 april.

Op zondag 8 april werd de eerste wedstrijd gespeeld om de maandbeker 2018. Het was een druk bezochte wedstrijd en het weer was ons goed gezind. Er werd in twee categorieën gespeeld. De winnaar van de maandbeker april 2018 in de categorie strokeplay was Jeu Craenmehr en in de categorie stableford Frank Kurstjens. Gefeliciteerd.