Volg ons

Nieuwe Pro, Ruud van der Linden.

2 december 2018

Met ingang van 1 januari 2019 heeft Golf Maasduinen een nieuwe Pro in de persoon van Ruud van der Linden. Hij stelt zich hieronder kort voor.

Mijn naam is Ruud van der Linden, ik ben 38 jaar oud en woonachtig in Helmond. 

Mijn passie voor golf heeft voor het eerst vorm gekregen toen ik studeerde aan de Academie voor Lichamelijke opvoeding te Tilburg. Al na mijn eerste golfles wist ik dat ik golfprofessional wilde worden en na enkele jaren hierin te hebben geïnvesteerd is deze ambitie werkelijkheid geworden door aan de PGA Golfacademy af te studeren. Na mijn studies aan de PABO en ALO was duidelijk dat lesgeven mijn passie is, ik probeer deze passie dan ook tijdens mijn lessen met mijn leerlingen te delen.

Naast mijn werkzaamheden als golfprofessional zijn mijn hobby’s: mijn drie kinderen, voetbal en het zoeken naar oude voorwerpen met mijn metaaldetector. Als ik mijzelf zou moeten omschrijven als lesgever dan zou ik dit doen volgens de steekwoorden: ontspannen, vakkundig, duidelijk, glas halfvol en eerlijk/recht door zee. Echter wil ik benadrukken dat mijn lessen altijd gepaard gaan met een gezonde mix van serieuze instructie en op zijn tijd een gezonde portie humor. Naast mijn passie voor lesgeven is het organiseren en op maat aanbieden van golfreizen een grote passie van me.

Ik denk, gezien mijn achtergrond van PABO en ALO, mijn instructie goed te kunnen overbrengen en goed aan te voelen welke lesgeefstijl het beste past bij ieder individu om zo het maximale uit de les te kunnen halen voor zowel mijn leerlingen als voor mijzelf als lesgever. Hierbij denk ik de bagage te hebben om zowel de recreatief als prestatief ingestelde golfer beter te kunnen maken en een positieve bijdrage te kunnen leveren aan de algehele golfbeleving.

Ik hoop iedereen op korte termijn de hand te kunnen schudden en mijzelf persoonlijk aan u voor te kunnen stellen.